Botox tegen chronische hoofdpijn

Mijn persoonlijke ervaringen over Botox tegen hoofdpijn en migraine; Cosmetisch arts: Drs. Tom van Eijk

Filmpjes en tips!

Fillers  inspuiten in een Varenpatroon, heel bijzonder!

Op mijn homepage heb ik het gehad over de Fern Pattern TM techniek van Tom van Eijk, ik zal hier uitleggen wat  dat is.

Tom van Eijk werkt enerzijds met botox om de spieren te ontspannen en anderzijds met fillers om te vullen en te verstevigen. Van de fillers is hyaluronzuur het belangrijkste materiaal. Restylane is marktleider als het gaat om fillers. Het is sinds 1996 op de markt en kwam als beste uit onderzoek. Het is ook het stevigste product én het wordt door het lichaam afgebroken.

In 2005 is hij enorm aan het experimenteren gegaan. Hij was niet helemaal tevreden over bepaalde resultaten, met name rond de mond waar de huid veel beweegt. Als je onder de huid gaat werken dan bewerkstellig je wel dat de huid naar boven komt, maar je hebt geen goede controle over de dynamiek van de lijnen. Hij heeft toen bedacht dat als je oppervlakkiger en dwars gaat spuiten dat je de stevigheid van de huid kan beïnvloeden. Je kan dus met het middel heel iets anders doen. Dat heeft geleid tot een “varenpatroon“, de Fern Pattern TM techniek. Net zoals de plant. Op het filmpje is  goed te zien hoe hij dat doet. Door o.a acne of zonneschade  is de huid lokaal verzwakt waar het collageen kapot is. Op het moment dat je het varenpatroon toepast dan corrigeer je heel strategisch de stevigheid van de huid. Dit was in 2005. Hij heeft  naar Zweden gebeld, waar de Restylane vandaan komt, en die hadden hem uitgenodigd om het te presenteren. Tom was de eerste die deze techniek bedacht had.  Sindsdien vliegt hij de wereld over om over deze behandelingstechniek te presenteren.

Als je het filmpje bekijkt, is het zelfs voor een leek als ik eigenlijk een heel logische stap om de huid daar steviger te krijgen.

DO  THE SHOULDER ROLL !

Ik zit vaak achter de laptop om mijn email te checken, om reviews te schrijven, aan mijn blog te werken en  kijk tussendoor  hoe het gaat met mijn vrienden op  Facebook.

En dan beland je weer op Youtube, want dat filmpje blijkt dan weer zo leuk te zijn, met andere woorden, dus liken, sharen …het is soms best lastig om uit die stoel te komen..Herkenbaar?

Mensen die op een kantoor werken en  thuis ook veel achter die PC zitten kunnen met onderstaand filmpje even lekker  losgaan…;)

Het is een ideale en snelle  oefening om even die schouderspieren  los te maken…so shake it!

Have fun!


Plaats een reactie